dESPRE NOI

Asociația All 4You Child, derulează proiecte, programe și activități specifice cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și tinerilor, cu sau fără nevoi speciale, de a-i pregăti pentru o viață independentă, în care să trăiască ca membri activi ai societății și comunității din care fac parte. 

Împreună putem face ca toți copiii să ducă o viață frumoasă, plină de valoare și semnificație, să se descurce cât mai independent posibil, să fie fericiți, respectați, iubiți!

DESPRE NOI

Asociația ALL 4YOU CHILD a fost înființată din dorința de a oferi suport, sprijin, consiliere și intervenție specifică tuturor copiilor, tinerilor și familiilor acestora, copii cu sau fără dizabilități, copii care, într-un moment al vieții lor au nevoi educaționale speciale, necesitând o intervenție specifică, într-un program de recuperare.

Asociația All 4YOU Child, prin programele educaționale individualizate, vă oferă activități de educație și recuperare, individuale și de grup: evaluare psihologică, logopedie, dezvoltarea și corectarea limbajului expresiv, dezvoltarea unei comunicări funcționale, terapie ocupațională, kinetoterapie, terapie comportamentală, dezvoltare personală, activități în comunitate.

Suntem o echipă de specialiști, profesioniști din diferite domenii, părinți ai unor copii cu nevoi speciale, voluntari, care credem în dreptul fundamental la educație și incluziune, al tuturor copiilor, cu sau fără nevoi speciale, la o viață în care aceștia să trăiască ca membri activi ai societății și comunității din care fac parte.

MISIUNEA NOASTRĂ

Asociația ALL 4YOU CHILD a fost înființată din dorința de a oferi suport, sprijin, consiliere si intervenție specifică tuturor copiilor, tinerilor și familiilor acestora, copii cu sau fără nevoi speciale, copii care, într-un moment al vieții lor au nevoi educaționale speciale, necesitând o intervenție specifică, într-un program de recuperare.

Copiii cu nevoi speciale sunt mai mult decât un amestec de probleme medicale și educaționale. Ei sunt, în primul rând copii, sunt fii şi fiice, frați și surori, colegi și prieteni. Ca noi toți si ei au nevoie de afecțiune si atenție, au nevoie de oportunități de a interacționa și de a dezvolta relații de prietenie cu alți copii, au nevoie să trăiască cât mai independent posibil în societate. Au nevoie de oportunitatea de a interacționa cu alte persoane, de a stabili relații, de a lega prietenii.

Noi, specialiști asociației All 4you Child, avem un vis, acela ca, împreună cu părinții, educatorii și profesorii, să dărâmăm bariere, să facilităm oportunități și să oferim tuturor copiilor cu nevoi speciale șanse reale de integrare socială iar idealul nostru este pregătirea acestor copii pentru o viață de calitate după terminarea școlii, o viață în care să se descurce cât mai independent posibil.

Prin programele noastre educaționale vă oferim activități specifice, individualizate, funcționale, de dezvoltare a limbajului și comunicării funcționale, cognitive, terapie ocupațională, integrare senzorială, kinetoterapie, activități de dezvoltare a inteligenței emoționale, terapie comportamentală, activități în comunitate.

Ne dorim să devenim un reper în ceea ce privește sprijinul acordat tuturor copiilor, cu sau fără nevoi speciale, să le ghidăm pașii spre viața de adult și vă așteptăm să pornim  împreună pe acest drum. 

Împreună putem face ca acești copii să ducă o viață frumoasă, plină de valoare și semnificație, să se descurce cât mai independent posibil, să fie fericiți, respectați, iubiți!

Pentru înscrierea copilului trebuie doar să folosiți formularul de contact

Sediul nostru se află în Timisoara, Str. Emile Zola, Nr. 80

Noi, specialiști asociației All 4you Child, avem un vis, acela ca, împreună cu părinții, educatorii și profesorii, să dărâmăm bariere, să facilităm oportunități și să oferim tuturor copiilor cu nevoi speciale șanse reale de integrare socială iar idealul nostru este pregatirea acestor copii pentru o viață de calitate după terminarea școlii, o viață în care să se descurce cât mai independent posibil.

  • Servicii de sprijin, educație și recuperare pentru copii (activități individuale și activități de grup)
  • Consiliere educațională, activități de informare (cursuri și seminarii) și grup de suport pentru părinți
  • Activități în comunitate

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa All4YouChild este formată din oameni entuziaști, responsabili și bine formați profesional care sunt capabili să răspundă cu profesionalism nevoilor copiilor, tinerilor, părinților și comunității din care fac parte.

Suntem o echipă multidisciplinară de specialiști, profesioniști din diferite domenii: psihologi, asistent social, psihopedagogi, voluntari, care credem în dreptul fundamental la educație și incluziune, al tuturor copiilor, la o viață în care aceștia să trăiască cât de independent posibil, ca membri activi ai societății și comunității din care fac parte.

Noi, specialiști asociației All4youChild, ne dorim, ca împreună cu părinții, educatorii și profesorii, să dărâmăm bariere, să facilităm oportunități și să oferim tuturor copiilor și tinerilor o viață frumoasă, plină de valoare și semnificație, în care să se descurce cât mai independent posibil, să fie fericiți, respectați, iubiți!

Vă asigurăm ca abordarea noastră se bazează pe respect, sprijin  și empatie, creativitate și pasiune, răbdare, seriozitate, transparență și integritate.

Ne dorim să devenim un reper în ceea ce privește sprijinul acordat tuturor copiilor, să le ghidăm pașii spre viața de adult și vă așteptăm să pornim împreună pe acest drum!